Introducing The Estate campaign

Tijdloze schoonheid in de nieuwste campagne shoot
“The ESTATE” van ELEVEN Australia.

De locatie van landgoed The Estate in Melbourne Australië, straalt de tijdloze schoonheid van de late 1800's uit, met prachtige groene tuinen en een imposant historisch landhuis. De glazen serre vol licht, de rijk gedecoreerde balzaal en de verschillende kamers met uitzicht op het zwembad en de tennisbaan, voegen een vleugje oude Hollywood-stijl toe.

In de Master bedroom, met zijn roze tapijt, gordijnen en blauwe muren, zien we een andere kant van de jaren ‘50.

 
 

“Ik vind het geweldig dat ik het haar kon doen voor deze campagne”

“Hoewel de locatie vol nostalgie en geschiedenis zit, heb ik het haar modern en nonchalant gehouden, met een subtiele knipoog naar de oude Hollywood-glamour en 50’s charme van The ESTATE locatie.”

zegt Joey Scandizzo, co-creative director van ELEVEN Australia.

De belangrijkste gebruikte producten tijdens de shoot zijn de Dry Finish Wax Spray en Dry Finish Texture Spray, waarmee we het haar een natuurlijke look met veel textuur hebben gegeven. Voor meer glamour is de Give Hold Flexible Hairspray gebruikt. Met dit product kun je extra hold creëren door meerdere lagen op te bouwen. Het haar wordt niet zwaar en blijft gemakkelijk door te borstelen. De ELEVEN Australia Styling Brush, met diervriendelijke natuurlijke en nylon haren, is een essentieel hulpmiddel bij het creëren van deze looks.

Blond haar krijgt extra aandacht in deze campagne. “Door te werken met een blond model kan ik laten zien hoe geweldig het ELEVEN Australia Colour Blonde portfolio is,” zegt Rachel Vitullo, Colour Brand Ambassador van ELEVEN Australia. Om het haar te hydrateren en te beschermen hebben we de nieuwe Keep My Colour Blonde Spray gebruikt. De ingrediënten Argan- en Marula-olie zorgen voor glanzend en gezond haar en de blonde kleur blijft fris en helder doordat deze spray ongewenste geeltinten en warmte in het haar neutraliseert.

Fotograaf Andrew O’Toole, co-creative director van ELEVEN Australia, wist het prachtige natuurlijke licht van Australië vast te leggen, evenals het warme gouden licht in het landhuis met zijn bronzen plafonds en decoratieve lijsten.

“Ik hou ervan om met licht te spelen en kleuren rijker en voller te maken om de perfecte sfeer te creëren,” zegt Andrew.

HAAR: Joey Scandizzo
FOTOGRAFIE: Andrew O’Toole
MUA:
Kylie O’Toole
MODEL: Annelise Demmler
MODELl: Sam Collins
STYLIST: Irene Tsolakas
PRODUCER: Rob Gattuso
DESIGNER: Giovina Tarasiuk
CAMPAGNE ASSISTENT: Georgia Bateman

BEKIJK DE PRODUCTEN VAN DEZE CAMPAGNE HIER:

Vorige
Vorige

5 KAPSELS WAARMEE JIJ DEZE WARME DAGEN STIJLVOL DOORKOMT

Volgende
Volgende

SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY