5 KAPSELS WAARMEE JIJ DEZE WARME DAGEN STIJLVOL DOORKOMT


5 OF THE BEST SUMMER HAIRSTYLES

SALTY AIR & SUN KISSED HAIR

Wanneer het al weken zo warm is dat de mussen van het dak vallen., is dat heerlijk maar wat minder fijn voor je haar. Zeker wanneer je lang haar hebt is het eigenlijk niet meer te doen om het los te dragen, zonder dat het aan alle kanten begint te plakken. Daarom hebben wij een aantal zomerse kapsels op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij het net wat minder heet hebt, maar er nog steeds heel stijlvol uitziet. 

1.    Vlechten.

Ingevlochten of juist twee lossere vlechten, een visgraatvlecht, een enkele vlecht gedragen naar de zijkant of vlechten verwerkt in een knot; er zijn zo veel opties mogelijk. Het ziet er niet alleen zomers uit, maar het houdt ook de haren uit je nek. 

Aanbevolen producten: Miracle Hair Treatment, Give Me Hold Flexible Hairspray

2.     De knot.

Wanneer het zo heet is, wil je niets liever dan elke haar omhoog steken. Dus dan is een knot een perfecte uitkomst. Een lage knot, een hogere knot, of een knot midden op het hoofd; het kan allemaal! Wil je het wat nonchalanter maken, trek dan aan de voorkant wat plukken haar los. Wil je jouw knot juist net wat meer aankleden, kies er dan voor om er bijvoorbeeld een dun satijnen sjaaltje omheen te draaien. 

Aanbevolen producten: Miracle Hair Treatment, I Want Body Texture Spray

3.     De haarband.

Vaak wordt een haarband gebruikt op het strand om (baby-) haren uit het gezicht te houden. Maar buiten dat het een nuttige functie heeft, ziet het er ook nog eens onwijs stijlvol uit. Combineer het met een knot voor wat extra verfrissing in de nek.

Aanbevolen producten: Miracle Hair Treatment, Give Me Hold Flexible Hairspray

4.     De paardenstaart.

De paardenstaart kennen we natuurlijk allemaal. Maar de laatste weken zien we de hoge variant met een scrunchie overal opduiken. Je kan kiezen voor de strakke variant of juist de nonchalante variant waar je de kruin eventueel wat toupeert. Maak deze look af met een scrunchie, het elastiekje uit de jaren 90 wat weer helemaal hot is! 

Aanbevolen producten: Miracle Hair Treatment, Make Me Shine Spray Gloss, Smooth & Shine Anti Frizz Serum

5.    De Bob.

Was jij jouw lange haar toch al beu en was je toe aan een ander kapsel? Snel dan naar de salon en laat jouw haren in een hippe Bob knippen. Buiten dat het een prachtig kapsel is, is het ook nog eens een stuk verfrissender dan dat lange haar.

Aanbevolen producten: Miracle Hair Treatment, Sea Salt Texture Spray, I Want Body Volume Foam


Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze salon finder zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.


Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demo-Box aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.

Vorige
Vorige

11 TIPS VOOR JOUW HAAR WANNEER JE OP VAKANTIE BENT.

Volgende
Volgende

Introducing The Estate campaign